Svengelska i VK

Jag har inte ens hunnit äta upp halva min macka innan jag hittat två morgonartiklar fyllda med engelska. Citat från två artiklar i Västerbottens Kuriren:

"Jag har hittat den bästa tidningen ever"
""I love this tidning"
"En annan sjukt clean grej"
"De tar alltså kort på random människor"
"En mycket jordnära touch i tidningen"
"Drop your chin and be amazed liksom"


Är det ingen som korrukturläser? Eller tycker redaktörerna att det är coolt att få in lite engelska i VK?
Jag vet att jag själv blandar in engelska när jag skriver, men till mitt försvar har jag har rest i ett år nu och jag skriver inte för en tidning. Jag förlåter "Idol-Kirstis" svengelska i Idol-för hon bor faktiskt i Usa, men det låter extremt amatörmässigt i en morgontidning i Västerbotten.

This must be THE worst spinning-pass ever made

Årets sämsta spinningpass! Instruktören peppade inte, utan hon ville snarare få oss att INTE cykla. Jag förstod ingenting. Hon sa gång på gång att vi "inte får glömma att vi inte behöver trampafort/öka motståndet/cykla, utan att vi också kan ta bort allt motstånd, andas och dricka vatten" (det ska man ju göra mellan låtarna!!!)  Peppa oss latmaskar för f**, ta inte vår pepp ur oss!
Sedan mitt under passet förklarar hon att vi ska köra "4:an" och beskrev att det var olika tempon. Sedan gick hon iväg! What?! Ingen förstod nånting och vi trampade på mycket förvirrade...
Att hon förklarade som en kratta, såg ut som en fisk och hade pippilotter orkar jag inte ens gå in på.

Dagens fråga
:
När ska det bli förbjudet för kvinnor över 40 år att ha "
pippilotter"? Snälla regeringen; förbjud åtminstone "käcka" spinning-instruktörer!

VÅR

Det är VÅR!
Jag och Erika satt nere vid vattnet i vårsolen (likaså ett motorcykelgäng).
Det kryllar av folk på apberget och på stan, nästan lite äckligt- de är som myror!
Kaffe på ute på Waynes, gott varmt kaffe faktiskt. Men de borde anställa mer personal-disk i högar!
Årets första grillning (om man inte räknar Sydney i Januari?) Det var iallafall riktigt riktigt gott!
Grease på kvällen. Måns dansade så vi dreglade. Showen var jättebra, fast hon som satt framför mig hade kunnat lugna sig med burret i håret!
Tog lilla kändisbilden efteråt (hej kändiskåta) och han sa att efterfesten var på Invito. Vi dissade Måns och gick till Pipes istället.




Evil Eye

The sticker

Jag slår på radion - hon är där!
Jag byter radiokanal - hon är på den andra kanalen också!
Jag slår på radion nästa dag - hon är där!
Jag slår på radion varje gång jag kör bil - hon är alltid där!
Jag kommer hem och slår på tv'n - hon är där och sjunger!
Jag kollar i tv-tidningen och hon tittar tillbaka med sitt evil eye!

Marie Lindberg, lämna mig ifred!

Black Fingernails, Red Wine

Hej!

Fjället:
Hemavan,påskägg,vind,snö,poker,vänner,puder,after ski,dans,musik,godis,ostmackor i varm choklad,riff raff ruff, öl,onda fötter,krampande lår,skratt,snömoln,rendez vous eller jag menar deja vu,utsikt,lite sol,snowboard,borttappat,kinderägg,pausunderhållning,turkisk peppar,analyser,power nap.

Sen träffade jag faster med familj när jag kom hem. Fick bita mig i tungan för att inte säga "vad stora ni har blivit" till mina "små" kusiner, som nu blivit 5 & 9 år. För det är ju bara gamla som säger så. Och jag är inte gammal. Men så söta så söta!

Har haft telefonmaraton ikväll. Mycket trevligt. Bra med telefon.

Annars så spräckte jag nyss mitt andra par favoritjeans i grenen. Jag är ju inte ens tjock! Jag måste bara ha rätta 'knycket'?

Dagens hobby's: Mat & telefon
Veckans köptips:
Sony headset att använda som hörlurar till mp3-spelare! (sånna man riktigt stoppar in i örat) - Som att bli döv och bara höra musik! Läskigt bra! Underbart!
Nyaste snacksberoendet: Rostade solrosfrön. Från ingenstans dök det upp frön! Frågan blir; kommer det växa blommor i min mage nu?
Dagens skiva: Christina Aguileras "Back to Basics". Även hon som solrosfröna- från ingenstans. Men jag gillar henne i smyg.

Ps. Såg lite Sunes Jul idag! Go Rudolf Go! "Snälla Familjen, FRID!"
Pps.Våren är här!
Ppps. Ja, jag har lärt mig att göra länkar. "Rostade solrosfröna-länken" är ett praktexempel på lite skryt som inte kommer upprepas med liknande frö/frukt/grönsaks-länkar.

Spinning

Körde spinning idag. Förra veckans spinningpass (första på 1,5 år) var bland det jobbigaste jag gjort och jag trodde jag skulle gå under.
Dagens var värre. Jag trodde seriöst inte att jag skulle överleva. Instruktören var inte n å d i g! Och då var det ändå ett nybörjarpass.
Min stil:
-Kräftnyans i ansiktet och axlarna
-Ständigt glänsande. Inte som en stjärna, mer på grund av svett.
-Högt flåsande.


Sen att instruktören klämmer i med "Mår ni bra?" och alla deltagare svarar käckt "JA!" förstår jag inte. Nej, jag mår inte bra! Jag kämpar för att överleva och kippar efter andan för guds skull!

tjuvlyssnat

Mataffär, Täby C

Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.

Haha, gå in på tjuvlyssnat.se


Motivation

Ge mig motivation.

Jag vill jobba mest för att ha en sysselsättning nu. Men Ica bara som sysselsättning fungerar inte. Men jag är inte motiverad att tjäna pengar. Pengar är ganska obetydliga för mig. Inte för att jag har pengar i överflöd. Nejnej. Men jag har inget resa jag sparar till nu. Vad ska jag då ha dem till?
Vill ha motivation och mål.
Jag är målinriktad. Behöver mål och riktning.
Tack.