En alien med två ögonlock

Jag vaknar upp, kollar mig i spegeln. Och jepp. Jag ser fortfarande ut som en alien som varit uppe i tre dygn och har två ögonlock på ett öga.

Fick träffa tre ögonläkare igår. Den första var osäker så han skickade mig vidare. (Han konstaterade även att jag var närsynt- WHAT! Ska jag bli en "alien som varit uppe i tre dygn och har två ögonlock på ett öga samt har glasögon" nu?

Den andre läkaren kollade på mitt öga i en timme, 60 min. Han sa "kolla rakt fram" 10 ggr/min. Jag kollade rakt fram!! Men det är inte så jävla lätt när han lyser i ögot och det rinner tårar. Han kom inte fram till något och skickade mig vidare till experten.

Experten kollade på mitt öga i 3 minuter. Sedan ordinerade han samma salva som pappa redan hade snott på jobbet.

Fick en idé innan jag skulle sova igår, istället för att söka något tråkigt jobb någonstans kan jag ju söka praktik där jag vill jobba. Smart tänkt. Måste börja från botten ju. SR nästa.

Idag ska jag däremot bara fortsätta vila upp mig och se på film och sex and the city.
So long

Halvblind

Skulle flygit till sydligare breddgrader idag. MEN jag vaknade klockan 5 och hela rummet snurrade. Mitt ena öga är även stängt för några dagar (helt svullet)- hej ögoninflammation och välkommen till mitt liv. Jag sitter och väntar på att det ska smitta till andra ögat, det brukar göra det.
Jippi

Kylkallt

När jag väntar i Telias kundkö där folk lämnat sina platser:

Personalen ropar:
Nr 32....
Nr 33....
Nr 34....Trea..Fyra..
Nr 35....
Nr 36....BINGO!
Någon skriker bingo över hela rummet. Klockrent.


"Nä, men inte skulle väl du vilja ligga med Peter Jihde, det vore ju som att ligga med en yngre version av Christer Ulfbåge!" (P3's kvällssändning)

Semmeldagen

Glad semmeldag allihopa!
För det är ju faktiskt idag som är fetTISDAGEN (även om det stod den 8:e-en torsdag, i min almenacka!)
Jag hävdar att det är min dag idag, jag menar, jag har väl inte kallats "semlan" i 6 år för intet?! (årskurs 4-9*).
Jag förväntar mig semlor på sängen. Men jag vaknade upp i ett semmeltomt hus...
Hungrig och dann tar jag till en macka.
/semlan

*Och jag kallades INTE semlan för att jag var fet och allmänt såg ut som en semla, utan för att det började på "S"...eller hur!?

Inatt jag drömde..

Inatt drömde jag att jag var släggkastare. Men jag kunde inte riktigt se hur jag skulle kordinera det hela och kasta släggan. Som i fotboll när man ser bollen gå i mål i huvudet för att när man sen lägger straffen så ska det gå bättre. Jag kunde iallafall inte se hur jag skulle springa (i min version av släggkastning) samt snurra släggan och kasta den framåt. Jag kastade bakåt och vaknade sen. Drömtydning någon?

"Welcome to the djungle" i dagens tidningsserie. (säger mannen till kvinnan när han tagit av sig sina kläder och har elefantkarlsonger och är hårig som en apa haha)

Ikväll vs. imorse

Soffilainen ikväll vs. imorse

Lite mer sjuk
Lite mindre tät
Lite tröttare

Annars inte mycket förändring i dagsläget.
Måste jobba snart, hade klättrat på väggarna om jag var frisk. Nu klättrar jag på väggarna i huvudet bara.
Sen så har jag raderat min apberget. Ingen återvändo.
Walk the line nu. Och popcorn.
Tjarå

Tät

Min näsa är så tät att den skulle kunna fungera som tätning till ett hus. Jag är så-att-säga tät, och det har INGET att göra med pengar-där ligger jag fortfarande på tiggarnivå.
Jag sitter här och gapar, och det är INTE av förvåning utan stänger jag så kan jag inte andas. Fick svårigheter att äta frukosten när jag var tvungen att tugga. Det blev versionen *tuggtuggsväljsnabbt* annars fick jag andnöd.

Anställd!

Jag har följt mitt råds råd och anställt mig själv.
Mycket att fixa och trixa med nu när jag kommit hem och det låter ju bättre om jag är anställd.

Drömde inatt att jag var hemma och att jag sen vaknade och var borta. Men sen vaknade jag och var hemma. Vet inte om det är bra att vara hemma eller inte. Jag får panik när jag kollar på mina foton.

Vaknade även och hade yrrolcitat i huvudet, mina fiskmåsar- vad har ni gjort med mig?

Mycket fika nu-Oh yea.

Hjärtliga hälsningar

Jamen jamen, får man skriva mer än ett inlägg på en dag?

Idag har jag tagit mig i kragen, svalt min stolthet och krypt till korset och frågat Lars-Åke om jobb. Punkt.
Vi har även ätit lunch på en annan gammal arbetsplats och de var så söta så! Hade lagat maten med kärlek såhär på alla hjärtans dagen.
Strosade sen lite på stan i jakt på en planeringskalender. För det kan ju vara bra att ha nu när jag inte har ett jobb eller plugg eller nåt annat att planera. Logiskt. Men jättedåliga och jättedyra kalendrar finns det. Jag klarar mig kanske ett tag till utan.

Strosa på stan pank är ungefär lika kul som att inte äta när du är hungrig. Jättekallt var det också. Ungefär som att inte kunna äta när du är hungrig och titta på när någon annan äter.

Men kul att Maria P-H fick silver! Jag gråter små glädjetårar i smyg (vaddå känslig)när jag läser tidningen..och pappa försöker hitta länkar till hur han känner henne (bodde granne med en som gick i samma klass som en som spelade ishockey med hennes pappa typ) "Jag känner Lassie, Jag känner Lassie och han var min bästa vän".


Over and out

Är Alla Hjärtans Dag bara ett kommersiellt jippo eller är det en viktig dag?

Frågan diskuteras varje år av journalister i radio och tidningar som tror att de kommit på årets fråga...
Så uttjatat att "Vem kom först; Hönan eller ägget?" känns mer intressant som diskussionsämne.

Tidsfördriv bloggen

Hejhej!

Välkommen till tidsfördriv bloggen.
Landade i Alvik den 30/2-06 efter mitt år där borta. Har varit skrämmande länge i Sverige (2 veckor) men har inte hunnit skaffat mig ett liv än (hej bloggen)

Världen är stor och Umeå är litet (eko eko eko).
Funderar på att svälja min stolthet och fråga Låke om extraknäck på Ica. Jag som svurit för mig själv att det är det sista jag gör. Men är man pankare än pankast så är man. Japp.

Vem kom förresten på ordet "blogg"? Låter som en sur uppstötning från en ko.

/Soffilainen